يکشنبه، 14 مهر 1392

پرسش :

خانم 25 ساله آیا خوردن قرصهای آهن بدون تجویز پزشک مشکلی داره یعنی عوارض داره یا خیر؟ اگر خیر شما در روز چه میزان رو پیشنهاد می کنیدو هم اینکه نمیدونم کم خونی دارم یا نه همین طوری یک روز در میان مصرف میکنم اشکال داره؟

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
بهتر است آزمایش خون بدهید. آهن اضافی در بدن میتواد سرطانزا شود. با این حال اگر حالاتی مثل ضعف و سرگیجه و بیحالی دارید و با توجه به اینکه خانم هستید، خوردن آن اشکالی ندارد.
منبع: پزشک آنلاین