دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دختری 20 ساله هستم سینه های کوچکی دارم آیا راهی هست که بتوان سینه ی درشتی داشته باشم ؟آیا ورزش کردن باعث کودک شدن سینه میشود؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در مورد سینه هاباید عرض کنم که از نظر تغذیه ای راهکاری برای چاق شدن سینه هابه طور خاص وجود ندارد و اگر هم فردی در این زمینه به شما توصیه ای بکند به حضرتعالی اطمینان میدهم که مستدل و مستند نبوده و بر پایه تجربیات خود فرد استوار است و از دیدگاه علمی قابل تایید نیست و در واقع هیچگونه منبع معتبر علم تغذیه توصیه غذایی خاصی و یا برنامه غذایی خاصی که با استفاده از آن بتوان لاغری سینه ها فرد را برطرف نمود ذکر نکرده است. بطور کلی اگر کسی بخواهد حجم یک قسمت بدن را کم یا زیاد کند هیچ روشی به او کمک نمیکند مگر روشهای جراحی که عمدتا توسط پزشکان متخصص جراحی پلاستیک انجام میشود. البته اگر وزنتان را افزایش دهید تا حدوی می توانید سینه هاتان را اصطلاحا پرتر کنیددر مورد سوال ورزش کردن باعث کودک شدن سینه میشود؟ بستگی به انوع ورزش داره.
منبع: پزشک آنلاین