دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

خانمی هستم22 ساله قدم172 و وزنم 55کیلوگرم دوست دارم به وزنم اضافه بشه و صورتم تپل تر بشه لطفا رژیم مناسب پیشنهاد فرمایید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
برای افزایش وزن کافی است دریافت شما بیشتر شود برای این کار میان وعده صبح و عصر و بعد از شام برای خودتان درنظر بگیرید و بهتر است از امگاتیری 1000 برای افزایش اشتها در صبح عصر استفاده کنید و لازم است که به همکاران بنده مراجعه تا برنامه شما را تدوین کنند تا در وزن ایدال خود بمانید و در این صورت وضعیت صورت شما تپل خواهد شد.
منبع: پزشک آنلاین