دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

زنی هستم 25 ساله.مقداری چربی دور شکم و پهلوهام دارم که میخوام برای از بین بردنشون از روش لیپولیز استفاده کنم.میخواستم بدونم این روش عوارضی نداره؟وبا توجه به اینکه من تا به حال اقدام به بارداری نکردم برای باردارشدن مشکلی رو ایجاد نمیکنه؟واز بین مدل های مختلف کدوم بهتره اولتراسوند یا ال پی جی یا لیپولیز؟

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رزیم درمانی:
دستگاه ال پی جی باعث برقراری جریان خون و لنف در بافتهایی که دچار سلولیت شده اند میشوند و وقتی که بعد از ال پی جی ورزش میکنید راحتتر چربیهای قدیمی میسوزند.با لیپوساکشن عموما ۳ تا ۴ کیلو چربی از دست میدهید. دستگاه cavitation (با امواج اولتراسوند)سلولهای چربی را تخریب و چربی درون آن ها را به فضای بین سلولی آزاد می کند. چربی های آزاد شده ،تجزیه و از طریق کبد و کلیه ها از بدن دفع می شوند.عوارض بلند مدت این روشها شناخته شده نیست و هیچکدام را نمیتوان صد در صد تایید کرد
منبع: پزشک آنلاین