دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دو ماهه که بدنسازی میرم مربی گفته که پودر پروتئین باید استفاده کنم چون بعد از مدتی بدنت کم میاره امکانش هست که شما یه پودری به من معرفی کنید که ضرری نداشته باشه که بتونه در هنگام تمرین یه نیروی اضافه تر بهم بده .

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
اگر تعذیه خوب داشته باشید نیازی به مکمل نیست کم نمیارید باید وضعیتتان بررسی شود در ضمن پیش از مصرف هر نوع دارو و مکمل حتی مورد تایید وزارت بهداشت . ابتدا باید شرایط بدنی شما سنجیده شود و وضعیت کلیه و کبد چک شود و با تخمین متابولیسم و شرایط فیزیولوژیک مکمل و مقدار آن را پیشنهاد نمود.توصیه هر نوع دارو ومکمل حتی گیاهی بدون ارزیابی وضعیت سلامتی می تواند سلامتی شما را به خطر اندازد . برای ارزیابی نیاز بدن شما و مقدار آن ابتدا باید برنامه غذایتان بررسی شود.
منبع: پزشک آنلاین