دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دختری هستم 27 ساله قدم 152 وزنم 58 هست مبتلا به ورم معده هستم طبق نظر متخصص گوارش داروهای معده مصرف میکردم و همینطور کپسول ونوستات روزی یک عدد و متفورمین برای لاغری در کنارش من داروهای اعصاب هم طبق نظر روانپزشک مصرف میکنم مثل کلونازپام-سرترالین-تری فلوئوپرازید میخواستم بپرسم باتوجه به مصرف داروهای مذکور و اینکه من یک گرم هم وزن کم نکردم در طول مدت یک ماه و نیم آیا مشکل بخاطر داروهام هست که وزنم کم نمیشه؟ چون من مرتب نرمش با توتال کور انجام میدم اما از چاقی مفرط دیوانه شدم از داروهاست که لاغر نمیشم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر حدیث صبور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
ونوستات دارویی برای کاهش جذب چربی هاست اما مصرف بیش از 1 ماه توصیه نمی شود چون ایجاد کمبود انواع ویتامین ها و املاح می شود. مت فورمین داروی دیابت است برای لاغری مناسب نیست. داروهای عصبی باعث افزایش وزن می شود. نرمش فقط با یک دستگاه بدون همراهی با ورزش های هوازی کافی نیست.
منبع: پزشک آنلاین