دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

آیا شما در ضمینه مکمل ها هم میتونید راهنماییم کنید؟ مثل (کراتین ..گلوتامین .. BCAA..آرزنین..آمینوها) و آیا میشه سویا رو همراه با گوشت سفید مثل ماهی مخلوط کرد برای مصرف تغذیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
به جز کراتینین که محدودیت مصرف آن حائز اهمیت است بقیه مکملها را برای مدت طولانی تری میتوان استفاده کرد . گلوتامین و ب س آآ و آمینوها اصولا اسید آمینه هستند که بعضی برای بدن ضروری که باید از طریق غذا دریافت شوند یا غیر ضروری که در بدن ساخته می شوند . و نیازی به تامین از طریق غذا خیلی نیست اما در ورزش و رژیمهای ورزشی برای افزایش کارائی بدن و بعضی اوقات در حد تبلیغات از آنها استفاده میشود. سویا را میتوان با هر غذائی مخلوط و مصرف کرد ولی برای زنان و دختران بخصوص شیره سویا بصورت ماده سفید رنگ در بطری شیر عرضه می شود محدودیت مصرف دارد چرا که حاوی مقداری هورمون است محدودیت در حد مصرف 2 بار در هفته اشکالی ندارد.
منبع: پزشک آنلاین