دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

پسرم 6ماه است با وزن 11وقد78 که شیرخشک نان میخوره اولا روزا باشیر خوردن مشکل داره تا ضعف نمیکنه نمیخوره و وقتی میخوابه میخوره به همین دلیل خوابیدنش با نق وریسه همراه.و وقتی فرنی یا حریره بادام میدم یبوست میشه که با شیر خشک که درست میکنم بهتره تا پاستوریزه ولی در هر حال یبوست است حتی آب سیب هم دادم روزی 2بار مدفوع میکرد الان1بار ولی شکم درد دارد.کره هم در فرنی استفاده میکنم .آرد برنج بهتره یا خود برنج را تا حل شدن بپزم وتو فرنی از چه شیری استفاده کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر حدیث صبور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
بهترین غذا برای کودک تا 4 ماهگی فقط شیر مادر و در صورت عدم امکان شیر خشک است از 6ماهگی غلات-سرلاک- آبمیوه بدون شکر - میوه پخته- گوشت پخته میتوان استفاده کرد. تا 12 ماهگی مصرف آب مرکبات- کره - شیر گاو مجاز نیست.با انجام این ملاحضات اگر بهتر نشد نوع شیر خشک را عوض کنید.
منبع: پزشک آنلاین