دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

22 ساله باقد 158 و 45 کیلوگرم وزن هستم، مشکلی از لحاظ لاغری و یا چاقی ندارم فقط میخواستم بدونم برای باز شدن رنگ پوستم مجاز هستم از مقدار کم زینک و مولتی ویتامین استفاده کنم مثلا یک روز درمیان مولتی ویتامین و یک قرص زینک در هفته؟

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
مولتی ویتامین و زینک برای باز شدن رنگ پوست کاربرد ندارد. اگر رژیم غذایی مناسبی دارید که همه گروههای غذایی را در بر میگیرد نیازی به مولتی ویتامین ندارید. میوه و سبزی زیاد بخورید و بهتر است برای بهبود وضعیت پوست خودتان با پزشک پوست و مو مشورت کنید تا کرم مناسب برای شما توصیه شود.
منبع: پزشک آنلاین