دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دختری هستم 30 ساله 50 کیلو وزن دارم 164 قد .صورتم خیلی لاغره برای پر شدن صورتم باید چه کار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در مورد لاغری صورت باید عرض کنم که از نظر تغذیه ای راهکاری برای چاق شدن صورت به طور خاص وجود ندارد و اگر هم فردی در این زمینه به شما توصیه ای بکند به حضرتعالی اطمینان میدهم که مستدل و مستند نبوده و بر پایه تجربیات خود فرد استوار است و از دیدگاه علمی قابل تایید نیست و در واقع هیچگونه منبع معتبر علم تغذیه توصیه غذایی خاصی و یا برنامه غذایی خاصی که با استفاده از آن بتوان لاغری صورت فرد را برطرف نمود ذکر نکرده است. بطور کلی اگر کسی بخواهد حجم یک قسمت بدن را کم یا زیاد کند هیچ روشی به او کمک نمیکند مگر روشهای جراحی که عمدتا توسط پزشکان متخصص جراحی پلاستیک انجام میشود. درباره صورت هم خوشبختانه روشهای خوبی ابداع شده که سریعا هم در حال پیشرفت هستند. مثلا لبها را ها کلفت میکنند یا اینکه گونه ها را به حالت دلخواه تبدیل میکنند و خیلی کار های دیگر... البته اگر وزنتان را افزایش دهید تا حدوی می توانید صورتتان را اصطلاحا پرتر کنید نکته بعدی این است که شکل و فرم صورت در هر فردی ارثی است. خواب کافی و تغذیه مناسب (به خصوص مصرف مسوه وسبزی )بسیار مهم است مشاوره با پزشک پوست و تغذیه کمک شایانی بشما خواهد کرد.دوست عزیز لاغری صورت علل مختلفی دارد از جمله استرسٰ- تغذیه-خواب و کم آبی و...استرس با کم کردن آب بدن می‌تواند باعث لاغر شدن صورت شود .در درجه اول آب میوه . سبزی بیشترمصرف نمایند.
منبع: پزشک آنلاین