دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

من 164 سانت قد و 49 کیلو وزن دارم و چون شاغل هستم زیاد وقت غذا خوردن ندارم. اگر ممکن است مواد غذایی کم حجم و پر کالری معرفی نمایید.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر حدیث صبور، متخصص تغذیه و رژیم درمانی:
شما می توانید با انتخاب هر کدام از لیستهای غذایی زیر وزن خود را ماهانه 2کیلو گرم افزایش دهید. لیست اول: 15عدد چیپس سیب زمینی 1 عدد موز بزرگ1 لیوان شیر پر چرب 2عدد خرما لیست دوم: 1لیوان آب میوه 1لیوان بستنی لیست سوم: 1برش نان سنگک 10*10 +30گرم پنیر 22-20 عدد چیپس سیب زمینی نصف لیوان کمپوت 2عدد گردو
منبع: پزشک آنلاین