دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دختری19ساله هستم و وزنم هم43کیلو هست و تقریبا12کیلو کم بود وزن دارم و تازه میخواهم شروع کنم به خوردن پودر بومبا.آیا این پودر برای سلامتی مضر است؟چطور باید آن را مصرف کنم ؟آیا با مصرف پودر به همراه ورزش میتونم به اندام ایده الم برسم که چاقی شکم و پهلو نداشته باشم؟باید ذکر کنم که من به نظر خودم غذا خوردنم خوب است ولی چرا تغییر نمی کنم نمی دانم.

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
پودر بومبا. ممکن است وزن شما را زیاد کند ولی عوارض بدی دارد.بهتر است از گین آپ استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین