دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

دختری 22 ساله هستم قدم 150 و وزنم 52 هست مشکلی که دارم صورتم در مقایسه با اندامم لاغره آیا روشی به جز پروتز برای حل مشکلم وجود داره؟

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
لاغر ی صورت علل مختلفی دارد از جمله استرس- تغذیه-خواب و کم آبی و...استرس با کم کردن آب بدن می‌تواند باعث لاغر شدن صورت شود .شما می توانید از دستگاه RF استفاده کنیدRFتکنولوژی نوینی است که در آن با استفاده از امواج RF باعث سفتی و قوام پوست می شود ب
منبع: پزشک آنلاین