دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

حدود سه ماه است که بدن سازی کار میکنم.میخواستم علاوه بر سه وعده اصلی غذایی چند وعده دیگه اضافه کنم.سیب زمینی..تخم مرغ..عدس..پنیر..معجون شیرخرماسویا..اینا رو چطور مصرف کنم که حجم و وزن بیارم .

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
وسط تمرین از خرمای خشک و انجیر استفاده کنید بعد تمرین هم شیر موز با معجون یا شیرخرما بنوشید و 1 ساعت بعد پوره سیب زمینی با تخم مرغ یا پنیر استفاده کنید ولی برای رژیم دقیق باید تست ترکیب بدن از شما یعنی درصد توده های مختلف شما درصد چربی عضله و آب اندازه گیری شود و با تخمین متابولیسم و شرایط فیزیولوژیک رژیم دقیق برای افزایش حجم به شما داده شود.
منبع: پزشک آنلاین