دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

من در حال کاهش وزنم اما مشکل گرسنگی دارم.یعنی بعد ورزش خیلی گرسنه میشم جوری که تا شب این گرسنگی ادامه داره معمولا هم بعد ورزش یه دونه موز یا یه لیوان شیر میخورم اما بازم گرسنه ام چکار کنم؟واینکه شنیدم خوردن لبنیات قبل خواب سبب چاقی میشه درسته این حرف؟من لبنیات کم چرب خیلی دوست دارم.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
در مورد سوال اول بله می توان کاری کرد که این گرسنگی شدید شکسته شود و کمتر شود باید قند خون شما با رژیم صحیح به نحوی کنترل شود که عصرها احساس گرسنگی شما کمتر شود ؛احتمالا به دلیل عادات غذایی بد شماعصرها احساس گرسنگی شدید دارید باید عادات غذایی شما ارزیابی ومتابولیسم شما اندازه گیری شود در مورد سوال دوم اتفاقا برعکس چندین سال است ثابت شده لبنیات کم چرب باعث افرایش متابولیسم میشود وبه کاهش وزن کمک می کند.
منبع: پزشک آنلاین