دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

همسر من خیلی لاغر است، می‌خواستم بدونم آیا قرصی هست که بخوره و چاق بشه؟ چند تا دکتر هم رفتیم که فقط قرص ویتامین دادن که فایده ای نداشت و حتی 1کیلو هم چاق نشد.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
باید در کنار دریافت ویتامین‌ها و املاح برای افزایش اشتها از دریافت ایشان اطمینان داشته باشیم چرا که در صورت دریافت ناکافی با مصرف ویتامینها وزن زیاد نمی‌شود. انشاءالله که نتیجه خواهیم گرفت.
منبع: پزشک آنلاین