دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

من ۱۶۰ قد و ۶۱ وزنم است و۲۸ سال دارم .نمی خوام لاغر بشم.ولی شکم وپهلو دارم چه باید کرد؟آیا راهی برای پرشدن فقط صورت وجود دارد؟در واقع می خوام بدونم از چه طریقی می توان قسمتی از بدن را چاق کرد مانند پاها در حالی که قسمت بالا تنه چاق نشود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
در صورتی که ما برنامه خوبی برای توزیع وعدها نداشته باشیم چربی سازی در بدن ما رخ می دهد پس لازم است که بجای 3 وعده از 8 وعده استفاده کنیم . کافی است برنامه خوبی برای نرمش در نواحی داری چربی داشته باشیم.
منبع: پزشک آنلاین