دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

29 ساله و مجرد هستم مشکل من بیماری ازوفاژیت التهاب مری دارم. هر چه می خورم ترش می کنم ورزش هم می کنم به شدت ترش می کنم و برگشت اسید دارم. من چه غذاهایی را باید بخورم . آیا روزه گرفتن ترشی معده را زیاد می کند.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
1- بیمار پس از خوردن غذا، حدود نیم تا یک ساعت حالت نیمه نشسته داشته باشد و از دراز کشیدن بعد از غذا خوردن خودداری شود. 2-از غذاهای با PH بالا (غذاهای اسیدی) استفاده نکنید. 3-همچنین خوردن غذاهای محرک و تند مثل فلفل های سیاه و قرمز و چای، به خصوص چای پررنگ، توصیه نمی شود. 4-بهتر است بیمار تعداد وعده های غذایی خود را افزایش دهد و ترجیحا از شش وعده غذایی به جای سه وعده غذایی استفاده نماید. 5-از مصرف هر گونه غذایی که در آن عمل تخمیر صورت گرفته است، خودداری شود. 6-استفاده از نوشیدنی های کافئین دار، نظیر قهوه نیز توصیه نمی گردد. 7-خوردن نعناع، شیر پرچرب و مرکبات و آب آنها مثل گریپ فروت و پرتقال، آناناس و همچنین گوجه فرنگی نیز خودداری کنند. 8 عدم فعالیت بدنی شدید بعد از غذا خوردن 9- استفاده از لباس های کاملا گشاد در هنگام غذا خوردن 10- امتناع از خوردن غذا حدود دو ساعت قبل از خواب شب 11- ترک سیگار در صورت مصرف (سیگار باعث شل شدن ناحیه LES می شود) 12- کاهش وزن برای افرادی که از چاقی رنج می برند.
منبع: پزشک آنلاین