دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

آیا خوردن شیر (2 لیوان در روز) باعث کبد چرب میشود زیرا من در طول 6 ماه گذشته اینگونه شیر خوردم و وزنم 25 کیلو اضافه شد و دچار کبد چرب و چربی خون زیاد شدم در ضمن من 27 ساله هستم قد:184 وزن :98

پاسخ :
پاسخ از آقای حسین حاجیان فر، کارشناس ارشد تغذیه:
خوردن شیر تاثیری در ایجاد کبد چرب ندارد اما توصیه می شود که از شیر کم چرب استفاده کنید و برای کبد چرب هم مقداری از وزن خود را کم کنید.
منبع: پزشک آنلاین