دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

پسری هستم 19/5 ساله باقد 169/5 و وزن 58 مشکل من این است که استخوان بندی ام ریز است بطوریکه مچ دستم باریک وساعت در دستم خیلی بدریخت است و دور کمرم اینقدر باریک است که شلوار به ندرت برای کمرم گیر می آیدو همچنین عرض شانه هایم.کلا لاغراندام هستم لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه این مشکل رابرطرف کنم .آیا به نظرشما از هورمون رشداستفاده کنم؟آیاممکن است تا25سالگی قدم 2 ـ3سانت دیگر افزایش یابد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
امکان اینکه استخوانهای شما در جهت عرض رشد داشته باشند تا سن 25 سال هم وجود دارد و لازم است به همکاران بنده مراجعه تا برنامه شما تدوین شود . نیازی هم به مصرف هورمون رشد نیست کافی است با دریافت بیشتر غذا و دریافت 20 تا 22 درصد این مقدار از گروه پروتئین ها و انجام کمی ورزش نیمه سنگین انشاا.. شما نتیجه می گیرید. انشاا.. قد شما هم چند سانتیمتر بیشتر خوهد شد.
منبع: پزشک آنلاین