دوشنبه، 15 مهر 1392

پرسش :

مصرف ال آرژنین 1000میلی و زینک پلاس برای پسری22ساله هر روز مشکلی داره یا نه؟دیدم به کاربران میگویید 3شب در میون زینک و 3شب در میون ال آرژنین؟کدوم درست تره که متعادل باشه و مصرف این مولتی و اسید آمینه مشکل زا نشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
مصرف برای 2 ماه مانعی ندارد در صورتی که قبلا مصرف نکرده باشید اما همکاران بنده برای ارزیابی شما عزیزان همیشه چشم به راه هستند و چرا ما کاری را که می شود زیر نظر متخصص انجام داد بصورت سرخود انجام دهیم.
منبع: پزشک آنلاین