سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

دختری 25 ساله هستم چنانچه با مصرف 100 عدد قرص رواکوتان تریگلیسیرید خون به 627 افزایش پیدا کند تکلیف چیست ؟ به مصرف قرص ادامه دهم یا خیر؟ اگر ادامه بدم مصرف دارو رو چه اتفاقی میافته ؟ اگر قطع کنم چی ؟ در ضمن این اولین دارویی هست که روی پوستم تاثیر گذاشته دلم نمیاد قطع کنم دکتر بازم آزمایش نوشته اما هنوز ندادم و مصرف قرص رو به روزی 1 عدد کاهش دادم همراه با ورزش پیاده روی چکار کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر گیتا فقیهی، متخصص پوست مو و زیبایی:
1 ماه قرص نخورید مجدد آزمایش دهید اگر چربی پایین آمده دوباره شروع شود.
منبع: پزشک آنلاین