سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

متولد 70 ام. قد 156-157 وزنم 46 خوندم که در پاسخ کاربران نوشته بودید برای افزایش قد قرص مولتی مینرال بخورن یا ال ارژینین شنیدم این قرصها عوارض بدی دارن.اما به شدت علاقمندم قدم افزایش پیدا کنه. در حد 3-4 سانت. میخواستم بدونم این قرصها واقعا خطرناکند؟زمان ومقدار مصرف داروها چقدره؟ قرص زینک نیچیر مید هم خوبه برای قد؟ با ورزش احساس میکنم کمی قدم بلندتر شده . براهمین امید بیشتری برای رشد قد دارم. همسرم182 هست.برای همین اذیت میشم. خواهش میکنم کمکم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
اصولادر این شرایط افزاش قد دور از انتظار است و ال ارژنین یک اسید آمینه است و مصرف متعادل آن موردی ندارد و مولتی ویتامین ها هم در صورت مصرف کنترل شده بسیار خوب هستند که عوارض ندارند ولی مصرف بیرویه مولتی ها می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
منبع: پزشک آنلاین