سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

آیا ویتامین ب 12 همان قرص اسد فولیک است؟ من پسری 28 ساله هستم که دچار کم خونی مینور هستم .میخواستم بدونم چه کار کنم .آیا اسد فولیک نیاز دارم.ودر صورت نیاز چند میلی گرمی؟وطریقه مصرف آن را نیز بفرمایید.

پاسخ :
پاسخ از خانم گیتی بهدادی پور، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی:
خیر - فرق میکند. افرادی که تالاسمی مینور دارند نیازشان به اسید فولیک بیشتر از افراد عادی است. روزانه یک قرص یک میلی گرم اسیدفولیک مصرف کنید.
منبع: پزشک آنلاین