سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

من 16 سالمه با قدی 166 و وزنم47 کیلو گرمه میخواستم بدونم من باید چکار کنم تا چاق بشم .تغدیه ام خوبه متوسط میخورم واصلا گوشت قرمز نمی خورم باید چکار کنم و آیا خوردن پودر های چاقی( گین آپ بزرگسالان)برای من مفیده و ضرری نداره.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
باید برنامه هر فرد بر اساس سوخت و ساز او تدوین شود اینکه شما می گوئید که به اندازه می خورم علمی نیست باید بر اساس اخذ یاد آمد غذائی هفتگی میزان کالری مورد نیاز شما مشخص شود .و این کار یک متخصص تغذیه است . اما برای شروع از پورد گفته شده هر صبح و عصر به همراه 1 لیوان شیر یا آب میوه بخور و زود کاری که گفتم انجام بده.
منبع: پزشک آنلاین