سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

پسری 16 ساله ام باقد 178 و وزن 80 . می خواستم بدونم 1.چه غذاهایی برای افزایش قدم خوبه ؟ 2.چه نوع ورزش ها یا تمریناتی برای قد خوبه 3.اگه روشی دیگه برای افزایش است لطفا بگویید . قد پدر من 180 ومادرم 160 است و تقریبا تحرکی ندارم و می خواهم به قد بالای 188 برسم .

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
شبها زود بخوابید و غذا های چرب را در برنامه خود کمتر کنید بخصوص روغنهای حرارت دیده و شیرینی های خامه ای . ورزشهای هوازی و کششی بهترین کاری است که شرایط را به نفع شما می کند. از سبزیجات و میوهای تازه بیشتر استفاده کنید و هفته ای 3 شب از مکمل مولتی ویتامین مینرال استفاده کنید راستی شما با این قد لازم است هر روز 4 لیوان شیر و ماست و فرآوردهای لبنی استفاده کنید.
منبع: پزشک آنلاین