سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

خواهر من 20 سالشه و قدش 158 و وزنش 40 کیلو هست.و از لاغریش خیلی ناراحته.خیلی دوست داره چاق بشه.آیا مصرف وی ام پروتئین ضرر داره ؟ شربت ترخون ویا پودر گین آپ و یا شیر خشک تاثیر مثبتی داره؟چه چیزی مصرف کنه که چاق بشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
اگه از شربت وی ام.. استفاده کنه برای 2 ماه هر روز یک بسته را با یک لیوان شیر در وعده صبح و 2 پیمانه گین اپ را به همراه یک لیوان آب میوه در وعده عصر میل کنه و برای گرفتن برنامه و تثبیت به همکاران بنده مراجعه کنید تا وزن ایشان را بر اساس شرایط استخوان بندی محاسبه و کالری مورد نیاز برای ماندن در این وزن را دریافت کنند.
منبع: پزشک آنلاین