سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

جوانه جو و گندم سویا پودر شده شیر خشک پر چرب ونشاسته.با ترکیب هم پودری برای افزایش وزن هستش یا نه.اگه هست روزی چند وعده مصرف شود. و تا چه مدت مصرف گردد. زمان مصرف وعده رو هم بگید اگر موارد گیاهی دیگه رو که تاثیر داره برای چاقی با این موارد ذکر شده هم ترکیب بشه و خوبه رو ذکر کنید. برای شیرین کردن پودر بهتره از شکر استفاده کنیم یا پودر قند.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
بله این مواد در صورت مصرف همزمان منبع خوبی از درشت مغذی ها و ریز مغذی ها را در اختیار بدن ما قرار می دهند. بهتر است در میان وعده ها یا در وعده آخر شب مصرف شودند بخصوص بعد ازانجام ورزش مفید هستند و منابع از دست رفته بدن را جبران می کنند. می توان به این مواد عسل هم اضافه کرد برای شیرین کردن از شربت خرما که به تازگی به بازار آمده هم می توان استفاده کرد.
منبع: پزشک آنلاین