سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

برادری18ساله دارم.در14سالگی به معروفترین متخصص غدد مراجعه کرد و ایشون گفتن رشدش طبیعی و تا7-8سانت افزایش قد پیدا میکند.متاسفانه اون موقع170 بود الان171.4شده و بسیار رنج میبره.چون واقعا نسل جدید قد بلند شدن.بنظر شما راهی برای افزایش قدش هست؟البته در این4ساله نیز چیپس-پفک-نوشابه و...را حذف کرده و شیر-کلسیم زیاد-سبزیجات-پنیر-ماست و مواد غذایی درست مصرف کرده.البته الان ال آرژنین هم میخوره و شنا مرتب میره و نیز طب سوزنی. هدفشم 4-5 سانته نه 10-11سانت.ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
شاید لازم باشد برادر شما شبها ساعت10 تا 11 بخوابد تا ترشح هورمون رشد را افزایش و تاثیر آن را بیشتر کند و لازم باشد هفته ای 3 شب اول شب از روی استفاده کند من هم برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم قد171 هم میانگین جامعه ایرانی است و قد کوتاه به حساب نمی اید.
منبع: پزشک آنلاین