سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

من 22 ساله هستم قدم 174 است وزنم 80 کیلو با توجه به وزنم اضافه وزنم خیلی زیاد نیست ولی شکمم خیلی بزرگ است یعنی دستام بسیار لاغر صورتم لاغر و اندامم بسیار لاغر است جز شکمم برای اینکه بتونم شکمم رو کوچیک کنم و وزنم کم بشه ولی صورتم لاغر نشه چه پیشنهادی دارید من الان از رژیم غذایی 1800 کالری در روز استفاده میکنم ولی لاغر نمی شوم چون فعالیتم کم است اگر یه رژیم سخت تر و بهتر در نظر دارید حتما بهم بگید چون میخوام به وزن 70 کیلو برسم ممنون خواهشا جواب کاملی بدهید.

پاسخ :
پاسخ از خانم شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه:
احتمالا شما چاقی موضعی یا سلولیت دارید که یکی از مشکلات رایجی است که حتی بسیاری افراد با وزن طبیعی از آن رنج می برند. معمولا رژیم غذایی به همراه فعالیت بدنی مناسب برای همه افرادی که از این نوع چاقیهای موضعی رنج می برند توصیه می گردد. ولی تجربیات و مطالعات نشان داده اند که این توده های چربی با رژیم غذایی و ورزش به تنهایی ریشه کن نمی شود. خوشبختانه امروزه روشهای مختلفی در کنار رژیم و ورزش در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. که از جمله برترین این تکنولوژِیها می توان به دستگاه رادیوفرکوئنسی ((RF ، کربوکسی تراپی و مزوتراپی و ... اشاره کرد که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) قرار گرفته است. به مقاله سلولیت چیست در وب سایت اینجانب و خدمات کلینیک مراجعه فرمایید. به جز وزن و قد فاکتورهای دیگر هم مهم است که باید بررسی کرد.
منبع: پزشک آنلاین