سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

پسری 18.10 ساله هستم چند تا سوال داشتم.1-میخواستم بدونم با توجه به اینکه قد الانم 170و وزنم51هست و 2سال است که هیچ افزایش قدی نداشته ام وقد پدر ومادرم به ترتیب 165و147است.و قوس کمر هم ندارم .ولی در هنگام راه رفتن مقداری قوز میکنم .و به طور کامل هم ریش در نیاورده ام .آیا امکان اینکه فقط 2 الی 3 سانت بلند شوم وجود دارد؟2 -آیا بدنسازی مانع از افزایش قد من میشود؟3 - آیا استفاده از قرص های ال ارژنین و روی موثر است؟4 - با این توصیفات اگر راهی برای افزایش قدم وجود داردلطف کنید راهکار هایی در این خصوص ارایه دهید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
انشاا.. که قد شما باز هم بلند بشه ولی میدونید که افزایش قد تا سن 18 سالگی تعریف شده ولی باز تا 24 ادامه دارد شاید بهتر باشه ورزشهای هوازی . تغذیه مناسب و خواب اول شب را در برنامه خود با دقت دنبال کنید که شرایط به نفع شما شود من هم آرزوی شما را دعا می کنم ضمنا قد 170 شما هم میانگین مرد ایرانی است و در هند بلند قد و در آلمان متوسط به پائین به حساب می آیید پس خیلی به این موضوع فکر نکن.
منبع: پزشک آنلاین