سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

دورمچ دست راست دقیقا 14cm وزن49 قد155 می خواهم بدون عوارض 5 کیلو وزن اضافه کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
اگه اشتباه نکنم و شما خانم باشید و در حال وزن 49 برای شما در صورتی که صورت لاغر و استخوان های پهلو خیلی پیدا نباشد خوب است در این شرایط ما کنترل می کنیم که فرد در انجام کارهای روزمره با کاهش انرژی روبرو نباشد و علائم کم خونی هم نداشته باشد که در این صورت نیازی به افزایش وزن نیست . لطفا این موضوع را مشخص کنید.
منبع: پزشک آنلاین