سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

در صورت خوردن شکلات های پروتئین بار با چایی ،از خاصیتش کم نمیکنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
بهتر است شکلات ها را با شیر یا آب میوه میل کنید ولی در شرایط خاص مانعی ندارد. اما آنچه مهم تر است شرایط خواب شب و حفظ وعده های غذائی در ساعت مشخص است که طراوت پوست شما را به همراه می اورد .اصولا افرادی که دیر به رختخواب می روند پوست خشک و خسته دارند و صورت آنها بیشتر از سن آنها بنظر می رسد. برنامه غذائی هم از این جهت اهمیت دارد که با نظم در ساعات دریافت غذا از تحلیل عضلات بدن که بخشی از این عضلات هم در صورت وظیفه به تصویر کشیده نمای ظاهری ما را دارند پیش گیری خواهد کرد .
منبع: پزشک آنلاین