يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

نفقه چیست و نفقه زن شامل چه چیزهایى مى شود؟

پاسخ :
«نفقه» عبارت است از هزینه زندگى زن و نزدیکان (مانند فرزندان، نوه ها، پدر و مادر و اجداد).
نفقه زن ـ که تأمین آن بر عهده شوهر است ـ عبارت است از: تهیه غذا، پوشاک، وسایل زندگى، هزینه معالجه و درمان و مسکن (در حد متعارف و مناسب با شأن زن)1.
پی نوشت:
1. امام، تحریرالوسیلة، ج 2، النفقات، م 8 ؛ صافى، هدایه العباد، ج 2، النفقات، م 8 ؛ تبریزى، منهاج الصالحین، ج 2، النفقات ؛ وحید، منهاج الصالحین، ج 3، النفقات ؛ فاضل، جامع المسائل، ج 2، س 1310 ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 3، م 420 ؛ مکارم، توضیح المسائل، م 2062 ؛ نورى، توضیح المسائل، م 2408 ؛ بهجت، توضیح المسائل،م 1897 ؛ خامنه اى، استفتاءات، س 383.
منبع: www.porseman.org