يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

اگر مردى، هنگام اجراى عقد ازدواج، شرط کند که در صورت توانایى، مهریه را بپردازد، آیا زن مى تواند در حال نادارى تقاضاى مهریه کند؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، در صورت عدم توانایى شوهر، زن حق مطالبه ندارد1.
پی نوشت:
1. امام، تحریرالوسیلة، ج 2، فصل فى المهر، م 11 ؛ صافى، هدایه العباد، ج 2، فصل فى المهر، م 11 ؛ مکارم، استفتاءات، ج 1، س 744 ؛ تبریزى، استفتاءات، س 1638 ؛ نورى، استفتاءات، ج 1، س 640 و دفتر: وحید، بهجت، خامنه اى، فاضل و سیستانى.
منبع: www.porseman.org