يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

اگر شوهر از روى لجاجت و انتقام گیرى از زن، اجازه بیرون رفتن به او ندهد، آیا اطاعت از او واجب است؟

پاسخ :
همه مراجع: هر چند انتقام گیرى و اذیت کردن از سوى مرد، بر خلاف اخلاق اسلامى است؛ ولى اگر به هر جهت اجازه ندهد، زن باید اطاعت کند1.
پی نوشت:
1. فاضل، جامع المسائل، ج1، س1626؛ امام، استفتاءات، ج 3، حقوق زوجیت، س 10 و دفتر: همه مراجع.
منبع: www.porseman.org