يکشنبه، 28 مهر 1392

پرسش :

حکم نزدیکى با همسر از پشت چگونه است؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز تبریزى، سیستانى و وحید): کراهت شدید دارد1.
آیه اللّه سیستانى: اگر زن راضى باشد، کراهت شدید دارد و اگر راضى نباشد، بنا بر احتیاط واجب جایز نیست2.
آیات عظام تبریزى و وحید: بنا بر احتیاط واجب جایز نیست3.
پی نوشت:
1. امام، نورى و فاضل، تعلیقات على العروة، ج 2، النکاح، الفصل الاول، م 1 ؛ صافى، توضیح المسائل مراجع، م 450 ؛ خامنه اى، استفتاء، س 419 ؛ مکارم، تعلیقات على العروة، احکام الحیض، السابع و دفتر: بهجت.
2. سیستانى، توضیح المسائل مراجع، م 450.
3. تبریزى، استفتاءات، س 1463 و منهاج الصالحین، ج 1، م 228 و وحید، منهاج الصالحین، ج 2، م 228.
منبع: www.porseman.org