دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

در ایام اعتکاف ماه رجب در مسافرت هستم، چگونه مى توانم از اعتکاف بهره ببرم؟

پاسخ :
آیات عظام امام، تبریزى، صافى، فاضل، نورى و وحید: اگر قصد ده روز کنید، مى توانید در اعتکاف شرکت کنید؛ ولى نذر روزه در مسافرت جایز نیست 1.
آیات عظام بهجت، سیستانى و خامنه اى: مى توانید حتى در همان سفر نذر روزه کنید و در اعتکاف شرکت نمایید 2.
آیة اللّه مکارم: اگر قصد ده روز کنید، مى توانید در اعتکاف شرکت کنید؛ ولى نذر روزه در سفر اشکال دارد و اگر نذر کرد، احتیاط آن است که به نذر خود عمل کند 3.
پی نوشت:
1. دفتر: امام، صافى، تبریزى، فاضل و وحید.
2. دفتر: خامنه اى، بهجت و سیستانى.
3. مکارم، استفتاءآت، ج 2، س 475 و 482.
منبع: www.porseman.org