دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

اگر شخصى در اعتکاف جاى کسى را بگیرد، آیا اعتکافش باطل مى شود؟

پاسخ :
آیات عظام امام، سیستانى، فاضل و نورى: کار حرامى کرده؛ ولى اعتکافش باطل نمى شود 1.
آیة اللّه بهجت: کار حرامى کرده؛ ولى اعتکافش باطل نمى شود؛ مگر آنکه به جز این مکان، جاى دیگرى نباشد2.
آیات عظام تبریزى و صافى: کار حرامى کرده و بنابر احتیاط واجب، اعتکافش باطل مى شود 3.
آیات عظام مکارم و وحید: کار حرامى کرده و اعتکافش باطل مى شود 4.
پی نوشت:
1. امام، فاضل و نورى، تعلیقات على العروة، ج 2، الاعتکاف، م 32؛ سیستانى، منهاج الصالحین، الاعتکاف، م1077.
2. بهجت، وسیلة النجاة، ج 1، م 1205.
3. صافى، هدایه العباد، ج 1، م1414؛ تبریزى، منهاج الصالحین، الاعتکاف، م 1077.
4. مکارم، استفتاءآت، ج 2، س 508؛ وحید، منهاج الصالحین، الاعتکاف، م 1077.
منبع: www.porseman.org