دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

در چه مواردى بطلان اعتکاف موجب کفاره هم مى شود؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر اعتکاف را با آمیزش (جماع) باطل کند، کفاره واجب است و در سایر محرمات کفاره نیست؛ هر چند پرداخت آن احتیاط مستحب است1.
پی نوشت:
1. امام، نورى، فاضل، مکارم، تعلیقات على العروة، ج 1، احکام الاعتکاف، م 9؛ بهجت، وسیلة النجاة، ج 1، 1211؛ صافى، هدایه العباد، ج 1، م 1426؛ تبریزى، وحید و سیستانى، منهاج الصالحین، م 1084 و دفتر: خامنه اى.
منبع: www.porseman.org