دوشنبه، 29 مهر 1392

پرسش :

آیا وام ازدواج، خمس دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: چنانچه اقساط وام را در سال هاى آینده دریافت کنند، خمس ندارد 1.
تبصره 1. چنانچه این وام تا بعد از پرداخت اقساط آن پس انداز شود، به آن خمس تعلق مى گیرد.
تبصره 2. به سود حاصل از وام مزبور ـ چنانچه تا سر سال خمسى زیاد بیاید ـ خمس تعلق مى گیرد.
پی نوشت :
1. امام، استفتائات، ج 1، س 165؛ خامنه اى، اجوبة، س 867؛ مکارم، استفتائات، ج 1، س 311؛ بهجت، توضیح المسائل، م 1379؛ تبریزى، صراط النجاة، ج 1، س 1389؛ صافى، جامع الاحکام، ج 1، س 727؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 843؛ سیستانى، توضیح المسائل، م 1757؛ نورى، استفتائات، ج 2، س 332؛ دفتر: وحید.
منبع: www.porseman.org