دوشنبه، 13 آبان 1392

پرسش :

چه نوع دروغى روزه را باطل مى کند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز بهجت، سیستانى و مکارم) : دروغ بستن به خدا، پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) ، امامان و بنابر احتیاط واجب پیامبران، جانشینان آنان و حضرت زهرا (علیهاالسلام) .
آیه اللّه  بهجت : دروغ بستن به خدا، پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) ، امامان، پیامبران، جانشینان آنان و حضرت زهرا (علیهاالسلام) .
آیه اللّه  سیستانى : بنابر احتیاط واجب، دروغ بستن به خدا، پیامبر اسلام و امامان (علیهم السلام) .
آیه اللّه  مکارم : بنابر احتیاط واجب، دروغ بستن به خدا، پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) ، امامان، پیامبران، جانشینان آنان و حضرت زهرا (علیهاالسلام) .
منبع : پرسمان