سه‌شنبه، 14 آبان 1392

پرسش :

آیا کفّاره روزه را مى توان به واجب النفقه پرداخت؟

پاسخ :
همه مراجع : کفّاره روزه را نمى توان به واجب النفقه داد ؛ ولى پرداخت آن به خویشاوندان اشکال ندارد.1
پی نوشت:
1.امام، تحریر الوسیله، ج 2، الکفارات، م 18 ؛ صافى، هدایة العباد، ج 2، الکفارات، م 18 ؛ مکارم، استفتائات، ج 1، س 296 ؛ تبریزى و وحید، منهاج الصالحین، الکفارات 1580 ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 3، م 773 ؛ دفتر: خامنه اى، نورى، بهجت و فاضل.
منبع : پرسمان