سه‌شنبه، 14 آبان 1392

پرسش :

آیا غیر سید، مى تواند کفّاره روزه را به سید بدهد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز صافى) : آرى، اشکال ندارد ؛ ولى بهتر (احتیاط مستحب) است، به سید ندهد.1
آیه اللّه  صافى : بنابر احتیاط واجب، غیر سید نمى تواند کفّاره روزه را به سید بدهد.2
پی نوشت:
1. امام، تحریر الوسیله، ج 2، الصدقه، م 3 ؛ تبریزى، وحید، منهاج الصالحین، الصدقه، م 1223 ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، ج 2، م 1604 ؛ فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 602.
2. صافى، هدایة العباد، ج 2، الصدقه، م 3.
منبع : پرسمان