چهارشنبه، 15 آبان 1392

پرسش :

آیا کسى که کفّاره روزه دارد، مى تواند روزه مستحبى بگیرد؟

پاسخ :
آیات عظام امام، تبریزى، خامنه اى و نورى : خیر، با داشتن کفّاره روزه، گرفتن روزه مستحبى جایز نیست.1
آیات عظام بهجت و سیستانى : آرى، با داشتن کفّاره روزه، گرفتن روزه مستحبى اشکال ندارد.2
آیات عظام صافى، فاضل، مکارم و وحید : بنابر احتیاط واجب، با داشتن کفّاره روزه، گرفتن روزه مستحبى جایز نیست.3
پی نوشت:
1. امام و نورى، تعلیقات على العروة، ج 2، شرایط صحة الصوم، م 3 ؛ تبریزى، منهاج الصالحین، 1035 ؛ دفتر: خامنه اى.
2. بهجت، وسیله النجاه، ج 1، م 1149 ؛ سیستانى، منهاج الصالحین، 1035.
3. مکارم و فاضل، تعلیقات على العروة، ج 2 شرایط صحة الصوم، م 3 ؛ وحید، منهاج الصالحین، 1035 ؛ صافى، هدایة العباد، ج 1، م 1355.
منبع : پرسمان