چهارشنبه، 15 آبان 1392

پرسش :

آیا گذاشتن ریش پروفسورى کفایت مى کند؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز تبریزى و مکارم): خیر، کفایت نمى کند و حکم تراشیدن تمام آن را دارد.1
آیات عظام تبریزى و مکارم: اگر چانه و اطراف آن (یک چهارم صورت) تراشیده نشود، به طورى که در وقت مواجهه صدق ریش کند، کفایت مى کند.2
پی نوشت:
1. امام، استفتاءات، ج 2، مکاسب محرمه، س 84؛ وحید، منهاج الصالحین، ج 3، م 43؛ خامنه اى، اجوبة الاستفتاءات، س 1413؛ سیستانى؛ Sistani.orgریش تراش، س 1 و 3؛ صافى، جامع الاحکام، ج 2، س 1743؛ بهجت، توضیح المسائل، متفرقه، س 4؛ نورى، استفتاءات، ج 1، س 492 و 493 و فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 957 و 955.
2. مکارم، استفتاءات، ج 2، س 751 و تبریزى، استفتاءات، س 1087.
منبع: پرسمان