شنبه، 23 آذر 1392

پرسش :

در صورتى که زوجه با استفاده از حقّ فسخ، عقد را بر هم زند حکم مهریّه چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
هرگاه زن به خاطر ناتوانى مرد از نزدیکى، عقد را بر هم زند، شوهر باید نصف مهر او را بپردازد، ولى اگر به خاطر یکى دیگر از عیبهایى که گفته شد مرد یازن عقد را بر هم زند، چنانچه با هم نزدیکى نکرده باشند چیزى بر مرد نیست، و اگر آمیزش کرده باشند بنابر احتیاط واجب باید تمام مهر را بپردازد.
منبع: makarem.ir