شنبه، 23 آذر 1392

پرسش :

مردى در اثر عدم تربیت صحیح، و مراعات نکردن مسائل شرعى در خانواده، در کودکى لباس زنانه پوشیده، و اکنون که بزرگ شده خود را زن مى داند، و با استفاده از داروهاى شیمیایى حالات زنانه را در خود تقویت کرده، و درخواست تغییر جنسیّت دارد، آیا مى تواند تغییر جنسیّت بدهد؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
همان طور که در بالا گفته شد تغییر جنسیّت صورى جایز نیست، ولى اگر جنسیّت واقعى او خلاف آن است که در او ظاهر مى باشد، تغییر آن جایز، بلکه گاه واجب است.
منبع: makarem.ir