دوشنبه، 25 آذر 1392

پرسش :

بنا به نقل بعضى از دانشجویان رشته شیمى، موادّ تشکیل دهنده الکل صنعتى و طبّى یکى است، که براى غیر قابل شرب شدن الکل صنعتى مادّه اى رنگى به آن اضافه مى گردد. با این فرض، حکم استفاده از این دو نوع الکل چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
الکل طبّى و صنعتى پاک است، زیرا با قطع نظر از مادّه رنگى، قابل شرب نیست،ونوعى سمّ محسوب مى شود.بنابراین،ادلّه مسکرمایع شامل آن نمى گردد.
منبع: makarem.ir