دوشنبه، 25 آذر 1392

پرسش :

مدّتى قبل تقریباً در همه امور در دام وسواس افتادم. اکنون تا حدودى آن را از خود دور کرده ام، ولى مشکلى که هنوز دارم طول کشیدن غسل (در حدود 40 دقیقه) و گاهى هم تکرار الفاظ نماز است. لطفاً مرا راهنمایى کنید.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت اللَّه العظمى مکارم شیرازى (مدّ ظلّه العالى):
بهترین راه براى ترک وسواس، بى اعتنایى به آن است. یعنى ملاحظه کنید دیگران چه مقدار براى غسل معطّل مى شوند، شما هم چنین کنید، مثلاً ده دقیقه یا حداکثر یک ربع ساعت، و اگر شیطان گفت درست نشد، اعتنا نکنید و عمل شما صحیح است و نگران نباشید، و ما مسئولیّت آن را بر عهده مى گیریم.
منبع: makarem.ir